Chrysler Club Of Finland
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chrysler Sebring Singature 06

Siirry alas

Chrysler Sebring Singature 06 Empty Chrysler Sebring Singature 06

Viesti  sebringf Ti Heinä 01 2008, 07:16

Moro.Nyt iski hirmuinen Chrysler Sebring 2.7 V6 Singature autokuume koe ajettua auton merkki-liikkeessä.Aivan erinomainen auto ajaa ja todella hiljainen kuten myös moottoripuolelta todella väkivahva vääntäjä kovassakin menossa.Yksinkertaisesti meidän vuoden vanha Nissan Primera farkku taitaa mennä vaihtoon ja alle laitamme kyseisen upouuden Chryslerin=)

Meillä olisi muutamia kysymyksiä kyseisestä automerkistä ja vastauksia olisi kiva saada laidasta laitaan.

- Onko Chryslerissa ajotietokone
,kun koeajo autossa ei sitä ollut tai en huomannut että sellainen olisi jossain kohtaa ollut kuten myös en huomannut sitä kysyä myyjältä?Kuvia koetauluisesta Chryslerista olisko jossain jossa näkyisi ajotietokoneen?

- Mistä kyseiseen merkkiin saa lisävarusteita Suomesta.Esim:Tuplaputket,taka siipi ja muuta erikoisvarusteita?

- Entä Chryslerin luotettavuus,kokemuksia kyseisestä mallista?Reistaileeko automaatti kovilla pakkasilla kuten myös onko lämmin auto talvisäillä?

- Entä takuu huolot,minkä hintaisia ja miten takuuhuolot menee?

- Entä milloin julkaistaan vuoden 2007 Chrysler Sebring malli,eli poikkeaakohan kyseinen malli paljon tuosta mallista?Esim.Leveämpi keula nykyisestä Toyota Look keulasta?Vaimo ei pitänyt siitä että keula muistutti Toyotan keulaa kuten myös itsekkin sitä hieman katseltuani kauempaa tulin samoihin tuloksiin.Miksi Keula ei voisi olla todellakin leveämpi niin näin autokin muistuttaisi enemmän Jenkki autolta.

Kertokaa kaikki ihmeessä Chrysler Sebring:stä mitä joko oletta kuulleet tai tiedätte sanoa omasta niin tähän viesti ketjuun voisi kirjoitella kuulumiset Chrysler Sebring mallista!

Mut kirjoittelemisiin ja iloisia Chrysler CRUISAILU säitä jo nykyisille omistajille..Ps..Olkaa tyytyväisiä että omistatte sellaisen pelin johon minäkin tykästyin pirusti=)=)=)

sebringf
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Chrysler Sebring Singature 06 Empty Vs: Chrysler Sebring Singature 06

Viesti  mister_x Ti Heinä 01 2008, 07:23

Varusteista mainittakoon se tärkein: automaatti-ilmastointi on tulossa vakiovarusteeksi Limited-malliin.

Moottoreita on tämänhetkisen tiedon mukaan tulossa:
- 2.4L neloskone, joka löytyy myös Caliberin nokalta (172hp)
- 2.7L V6, joka on tuttu nykyisestä Sebringistä ja 300C:stä (n. 200hp)
- 3.5L V6, jonka alta ovat löytyneet nykyisen 300C:n lisäksi edellissukupolven 300M, LHS ja Concorde (254hp).

Toivottavasti myös tuo suurin kutoskone saadaan Suomeen. Kotimaan markkinoilla on selkeä aukko tuossa segmentissä. Varsinkin jos hinta saadaan 30-35000 euroon niin ostajia kyllä riittäisi.

"- Mistä kyseiseen merkkiin saa lisävarusteita"
Samoista liikkeistä mistä muihinkin autoihin mutta hieman nihkeesti kuitenkin. Autokeskuksesta saa peruskamoja mutta hinnat on hieman kovat. En tiedä onko AK:lla edelleen tarjota 3000 euron hintaista Sport Packia uuteen Sebringiin. Siinä on/oli tuplaputket, 17" vanteet/renkaat ja RE-käsittely äänieristyksellä. Ei kuitenkaan madallusta. Katso: http://www.autokeskus.fi/varaosatjatarvikkeet/lisavarus teet/lisavarustehaku/?manufacturer=CHRYSLER
Tuon paketin sisällöstä ja hinnasta sen verran, että muualla tehtynä vastaava RE käsittely maksaa noin 700 ja renkaat+vanteet saa kyllä tonnilla.

mister_x

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 24.06.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa