Chrysler Club Of Finland
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chrysler Stratus ja cirrus

Siirry alas

Chrysler Stratus ja cirrus Empty Chrysler Stratus ja cirrus

Viesti  lauri Ti Heinä 01 2008, 07:10

millainen malli on chrysler cirrus?ja millaisia kokemuksia kyseisestä autosta?

lauri
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Chrysler Stratus ja cirrus Empty Vs: Chrysler Stratus ja cirrus

Viesti  mister_x Ti Heinä 01 2008, 07:12

Chrysler Cirrus on jenkkimalli suomessa myydystä Chrysler Stratuksesta. Jenkeissä lähes samaa autoa myytiin Dodge Stratuksena, Plymouth Breezenä ja Chrysler Cirruksena. Dodge oli riisutuin ja Chrysler varustelluin. Muuta selvää eroa noiden välillä oli etumaski.

Jenkeissä moottorivaihtoehdot oli 2.4 litrainen rivi 4 (Chrysler) ja 2.5 litrainen V6 (Mitsubishi). Aina automaatilla. Euroopassa taas oli vaihtoehtona myös 2.0 rivi 4 (Chrysler). Alkuun 96-99 2 litraista ei saanut automaattina ollenkaan mutta 99 lopun faceliftin myötä myös 2 litraiseen sai automaatin. 2.5 litrainen on aina ollut automaatilla myös euroopassa.

Cirrus on siis jenkkimalli. Jos se on 2.4 koneella niin huolto-osien saannista ei ole takeita vaikka sama kone KAI on/oli eurooppalaisessakin Voyagerissa yhtenä vaihtoehtona. Valoissa on eri polttimot. Alusta on pehmeämpi (niin, eli veltompi). Lohkolämmittintä sekä penkkien ja sivupeilien lämittimiä ei ole.
Vastaavasti lisänä varustelu Cirruksessa liennee muuten Stratus LX:ää vastaava, eli perusversioon nähden lisäksi mm. sumuvalot (?), ristiselän tuki ja vakionopeudensäädin.

mister_x

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 24.06.2008

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa